vrijdag 8 februari 2008

Hallo iedereen, op deze pagina kun je lezen wat Jan allemaal heeft meegemaakt, je kunt foto's bekijken van hem en Pedro op reis, en filmpjes bekijken. Ook kun je een reactie sturen. Zo kan Jan, waar hij ook is, berichten van je ontvangen en lezen. Ook kun je hem berichten sturen op janenpedro@gmail.com Hieronder zie je een foto van Jan met Pedro met een prijs die Pedro had gewonnen in Purmerend!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo

Anoniem zei

Hoi Jan, nog maar drie nachtjes slapen en dan ga je weg. Ik hoop dat het heel erg mooi weer wordt die dag...

Anoniem zei

hallo jan

heel veel plezier met je reis
met pedro.
we hopen alles goed tekunnen volgen
met je verhalen en fotos

groetjes joop en miek.

Anoniem zei

Beste ome jan ik vind het top wat u doet en ik hoop dat u geen blaaren krijgt want het is wel een heel eind wandelen maar ik wens u toch veel succes en leef met u mee groete Kees Hoogland

Anoniem zei

Woow Jan, jullie zijn nu alweer de grootste sluizen ter wereld gepasseerd. (Past wel bij het formaat van jullie oonderneming) Engelen en demonen slaan al jullie verrichtingen met grote belangstelling gade. De eersten om jullie waar mogelijk bij te staan, de laatsten om je energetisch de zakken te rollen. Wees op je hoede terwijl je niet ophoudt om met groot vertrouwen de wereld tegemoet te treden. Wij denken twee keer per dag aan je en wensen je gezondheid en geluk. Victor. Lies en Kekkoe.

Anoniem zei

Hallo Jan,

in de Alkmaarse Courant las ik over je voettocht naar Santiago de Compostela. Dus maar even op het internet gekeken en je blog gevonden; ik zal je avonturen op het internet zeker blijven volgen! Misschien komen we elkaar onderweg wel tegen, want in vertrek samen met mijn fietsmaatje Jan (what's in a name?) op maandag 1 september per fiets ook naar Santiago de Compostella vanuit Heerhugowaard. Waarschijnlijk zijn jullie dan al weer op de terugweg. Ik wens jullie in elk geval heel veel voorspoed bij de lange tocht! Bon Camino!

Wiggert Tijsen
Heerhugowaard